top of page

Fra fodbold til sjælesorg


Wilber Condori Cahuanca mødte den lutherske kirke første gang, da han var 13 år gammel. Han bor tæt ved kirken Sólo por Fe, og engang han spillede fodbold på gaden, røg bolden over til kirken. Da han ville hente den mødte han folk fra kirken og blev inviteret med til søndagsskole og til fodboldturneringer på Den lutherske kirkes bibelskole, CLET. Og siden da, har han været en del af menigheden.

Havde det godt i kirken

Han fortæller, at han har haft en svær barndom, og i kirken fandt han noget, som virkelig fangede hans interesse. Han havde det bare godt der. Så godt, at han nogle gange hellere ville blive i kirken end tage hjem.

Nådegave til sjælesorg

Nu er han selv en af de unge, der hjælper andre i kirken. I ungdomsgruppen har de gennemgået et discipelskabskursus, og det har bl.a. lært ham, at han nok har nådegave til sjælesorg. ”Jeg kan godt lide at lytte til andre. Jeg taler med mange og vejleder dem ud fra Guds ord. Jeg vil gerne vise dem, at Gud er med midt i problemerne. Det får mig til at fortsætte, og det vil jeg gerne give videre”, slutter Wilber.

I januar i år var han elev på CLET, hvor han fik fyldt på og lærte mere, som han kan bruge i sin vejledning af andre.

- Roar


Nyeste indlæg

bottom of page