top of page

Mission latinas projekter

Børneklub, diakonal indsats og kirkeplantning i Yurimaguas, Peru.

VISIONEN

Vi har lejet et lokale/et hus i bydelen Independencia, som er et meget egnet område af Yurimaguas til dette projekt. Her er der både en park og en boldbane, hvor der kan laves aktiviteter for børn. Ved siden af parken findes en Posta Médica, en lille sygeklinik, og tanken er at søge samarbejde med sygeplejerskerne der, og fx få dem til at holde oplæg for forældrene om ernæring og sundhed. Derudover ligger den børnehave/indskoling tæt på, hvor vi også vil søge kontakt og samarbejde. Der ligger et offentligt fælleshus tæt på, som også vil kunne inddrages.

Håbet er, at vi gennem aktiviteterne i huset kan medvirke til en positiv udvikling i nabolaget, og vi gennem undervisning af værdier, sundhed, ernæring, opdragelse, forældre-børn-forholdet og gennem bibelundervisning kan hjælpe til, at forholdene forbedres for børn og voksne i området. Derudover ønsker vi naturligvis at bringe dem det allervigtigste, nemlig evangeliet om frelsen i Jesus Kristus, så de også åndeligt må opleve at blive sat fri og få fred og håb.

Målet er på lidt længere sigt at grundlægge en luthersk kirke i dette område af Yurimaguas, hvor mennesker kan være en del af et kristent fællesskab og hvor evangeliets forkyndelse og sakramenternes forvaltning vil være stede med liv, kraft og forvandling.

På endnu længere sigt er det også en mulighed at påbegynde evangelisering og kirkeplantning blandt de oprindelige samfund i regnskoven omkring Yurimaguas, så evangeliet gennem den lutherske kirke i Yurimaguas når til unåede grupper med forvandling og forbedring af livsvilkårene i dette liv og evig frelse i det kommende liv.

WhatsApp Image 2022-11-27 at 00.20_edited.jpg
bottom of page