top of page

Missions-medvandring

INDSAMLING

I kan også være med til at samle penge ind til projekterne i Latinamerika. Der er brug for det, og jeres gaver vil få stor betydning. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. I kunne fx have projekterne som indsamlingsobjekt ved et møde om måneden (eller hver anden måned).

 

I kunne måske lave et indsamlingsprojekt med forskellige aktiviteter. Det kunne være salg af mad/kager, sponsorløb, flaske-/dåsepant, fødselsdagsindsamling på Facebook, Bingo-Banko-aften, salg af billetter til filmaften, salg af postkort, jule-/påskepynt, bilvask, rengøring og havehjælp m.m. i nabolaget, osv. osv. Kun fantasien sætter grænser. 


I forpligter jer ikke til et bestemt beløb som medvandrer-forening/menighed, men det kan være en god motivation at sætte sig et godt mål for årets eller halvårets indsamling.

BESØG

I vil få besøg af en repræsentant fra Mission Latina, der vil byde jer velkommen ombord i dette vigtige projekt, sætte jer godt ind i rollen som missions-medvandrere fortælle mere om projekterne, personerne bag og om forholdene i Latinamerika.

IMG-20220724-WA0008_edited.jpg
bottom of page