top of page
Hverdagen og det sidste stræk

Hverdagen og det sidste stræk

2022.05.23

Læs lidt om hverdagslivet og dets rutiner som missionær. Og læs om, hvad der kommer til at fylde i vores sidste tiden, inden afslutningen kommer midt i august.

En update på årets første måneder

En update på årets første måneder

2022.04.15

De første måneder af 2022 har været lidt ujævne på mange måder. Vi har haft besøg, været i Danmark, været ramt af uheld og sygdom og aflysninger. Men der har også været normale dage med arbejde og muligheder for at undervise og forkynde.

Uro og protester i Peru

Uro og protester i Peru

2022-04-08

Den gamle tradition med at slå på gryder og potter og pander i gaderne og fra vinduerne for at udtrykke sin utilfredshed med styret blev igen taget i brug i denne uge. Det kom dog også til noget mere voldelige protester.

Endelig til gudstjeneste igen!

Endelig til gudstjeneste igen!

2021-10-19

Vi har endelig været til gudstjeneste igen for første gang, siden vi kom hertil i januar. Det er så godt igen at kunne være en del af fællesskabet, lytte til forkyndelsen og modtage nadveren. Nu håber vi, at de andre kirker også snart åbner.

Ny præsident deler peruanerne

Ny præsident deler peruanerne

2021-08-03

Efter præsidentvalget, hvor socialisten Pedro Castillo vandt en snæver sejr, er befolkningen i Peru splittet i to. Også blandt de kristne frygter nogle en kommunistisk stat, mens andre håber, han kan fremme lighed og retfærdighed og sørge for bedre forhold for landets fattigste grupper.

Et umuligt valg

Et umuligt valg

2021-06-07

I går blev anden runde af præsidentvalget gennemført i Peru. Det har på det nærmeste været det umulige valg, hvilket resultaterne indtil videre også viser, da stemmerne ser ud til at fordele sig næsten ligeligt.
Valget stod mellem den højreorienterede Keiko Fujimori og den kommunistiske Pedro Castillo. Vinderen skal lede et meget splittet folk.

Åbne kanaler på trods af lukkede kirker

Åbne kanaler på trods af lukkede kirker

2021-04-29

Corona er kommet for blive, og vi må stadig undvære fællesskabet med brødrene i kirken til gudstjenester og sociale arrangementer. Men kirken gør meget for at nå ud med budskabet og skabe fællesskab via online-udsendelser på sociale medier. Selv om forholdene ikke er optimale, kan vi heldigvis gå arbejde, hvor vi hver dag møder andre mennesker.

Dagligdag i coronaens tid

Dagligdag i coronaens tid

2021-02-28

Læs lidt om hverdagen i coronaens tid her i Arequipa. De sidste 14 dage har budt på hjemmearbejde med forberedelse, undervisning og fritidssysler.

Følg og støt arbejdet i Peru

Følg og støt arbejdet i Peru

2020-11-20

Stillingen som projektmissionær er slut, men arbejdet - og hjemmesiden - fortsætter. Når Merete og Roar rejser til Peru, vil www.peruprojekt stadig være et aktiv i informationsarbejdet.

Politisk uro i Peru: Tre præsidenter på en uge

Politisk uro i Peru: Tre præsidenter på en uge

2020-11-16

I november oplevede Peru nogle meget dramatiske dage med politisk uro, nye præsidenter og med store folkelige protester, der blev mødt med en hårdhændet indsats af politiet.

Corona-situationen i Peru

Corona-situationen i Peru

2020-11-10

Peru har været hårdt ramt af corona, og det er grunden til, at Roar og Merete stadig er i Danmark. Læs mere om situationen i Peru her.

bottom of page