top of page

Udsendelse uden lagkage

Det har været en lidt snørklet vej dertil, men på søndag d. 22 november (gen-)indvies og udsendes vi til tjeneste som missionærer i Peru. Ændrede planer

Først var planen, at der skulle arrangeres en stor udsendelsesfest med masser af mennesker, sange og lagkager. Men pga. coronaen kunne det ikke lade sig gøre at afholde det på den måde i hallen på Solgården.


Derfor blev der lagt nye planer under mindre forhold i missionshuset i Herning, men dog med en del gæster. Men efterhånden som både smittetallene og restriktionerne blev flere og flere, blev den idé også droppet. Selv om det måske ikke var direkte forbudt at lave det på denne måde, så vil der nok alligevel være en vis risiko ved at samle over hundrede mennesker fra mange forskellige sammenhænge. Skulle noget gå galt, kunne mange familier, kredse og menigheder blive lagt ned.


Et mindre arrangement

Enden af det hele blev altså, at vores udsendelse markeres ved en almindelig gudstjeneste på søndag i Tarm Frimenighed. Her deltager den normale menighed samt nogle få inviterede gæster, bl.a. enkelte repræsentanter fra vores nærkontaktmenigheder og -kredse.


Det er naturligvis ærgerligt, at vi må undvære så mange gode missionsvenner (og lagkagerne), men vi glæder os over, at Tarm Frimenighed vil stå for udsendelsen på denne måde.

Streaming på Facebook

Selv om der ikke er plads til gæster, så kan man godt følge med derhjemmefra, da der bliver streamet fra gudstjenesten. Det sker via Tarm Frimenigheds Facebookside. Så er man interesseret og har tid, er man velkommen til at kigge med der. I Guds hænder og i jeres forbøn Selv om der ikke bliver en stor fest med lagkager, så tror vi, at det bliver en god dag. Det er vigtigt for os, at vi, vores tjeneste og alt omkring vores udrejse bliver lagt i Guds hænder. Og det betyder meget for os, at der er en sendeorganisation, der står bag os sammen med alle missionsvennerne - om I er så er tilstede på søndag eller ej. Tak for opbakning og forbøn!


Comments


Nyeste indlæg

bottom of page