top of page

Skal du med til Peru?


I dag er en god dag! I dag er Julie og Emil Solgaard nemlig rejst fra Danmark til Peru for at påbegynde deres missionærliv i Arequipa. Dejligt med nye missionærer til Peru! Det er der brug for. Indvielsesfest Søndag d. 6. januar var der indvielsesfest for Julie og Emil på Løgumkloster Efterskole. Mange var mødt frem for at vise dem, at de ikke rejser alene, men at Luthersk Mission og kirken i Danmark står bag dem, vil følge dem og bede for dem. De fik mange gode ord med på vejen, der blev bedt for dem, og de blev lagt Guds hænder.

For præcist 17 år siden, d. 6. januar 2002, skete det samme for os! Da blev der holdt udsendelsesfest for os på Menighedsfakultetet i Aarhus. Det var begyndelsen på missionærtjenesten, og næste skridt i det liv med Peru i hjertet, som var begyndt nogle år tidligere, og som stadig ikke er slut. Stort behov evangeliet Jeg håber virkelig meget på, at vi snart igen kan holde indvielses- og udsendelsesfest for nye missionærer til Peru. For der er et stort behov for mennesker, som vil være med til at bygge kirke sammen med peruanerne. Der er brug for nogen, der med ord og gerninger kan pege hen på friheden i Jesus og visheden om frelsen af nåden alene i et folk, hvor mange lever i frygt og åndeligt armod, hvor mange fjerner sig mere og mere fra den kristne/katolske baggrund. Og hvor alt for få kender evangeliets virkelige indhold.

Peru er et godt sted at bo og tjene Ved en udsendelsesfest kan der også godt lyde lidt triste toner. Jeg forstår godt, tristheden hos dem, der må lide afsavn, når familiemedlemmer rejser til udlandet. Og jeg forstår, at det kan være svært at forestille sig, hvordan livet i Peru er, når man ikke har været der.

Men jeg vil bare sige: Overvej og bed over, om det ikke er dig og din familie, der skal være de næste, der rejser til Peru for at være en del af missionens og kirkens arbejde og fællesskab. For det er et godt og spændende sted at bo. Og Gud velsigner med så mange oplevelser, gode relationer og meningsfyldt arbejde, at det langt opvejer afsavnene.

Bed om villighed Bed for Julie og Emil, at de må få en god indgang i Peru, og at de må komme godt i gang med sprogstudierne. Og bed om villighed til selv at rejse, hvis det er dertil, Gud vil sende dig. Skal du med? - Roar


Nyeste indlæg

bottom of page