top of page

God modtagelse af videomaterialet


Koordinatorerne for damegrupper ser Galaterbrevsundervisning på video

Jeg føler mig lidt som en musiker, der laver promotion for sit nye album! Jeg har efterhånden præsenteret videomaterialet over Galaterbrevet for mange forskellige forsamlinger og grupper. Og jeg er endda blevet interviewet til radioen om materialet. Det blev jeg i onsdags til et program, der blev sendt i fredags i den lutherske kirkes radio.

Og til min store glæde er materialet blevet rigtig godt modtaget. Mange har udtalt sig meget positivt om det, og vil gerne gøre brug af det, når det udkommer. Til et møde for kirkens nøglemedarbejdere var det muligt at bestille materialet på forhånd, og alle præsterne bestilte straks en god del DVD'er med studiehæfte.

Også fra missionærerne har jeg fået god respons. Der er enighed om, at konceptet er rigtig godt, og at man gerne vil satse på meget mere af den slags undervisningsmateriale. Der er planer om at ændre og forny hele det område, der handler om bibelundervisning. Bibelskolen CLET ikke fungerer optimalt for tiden, hvilket jo med ønskelig tydelighed blev illustreret af, at der ingen elever kom til det kursus, jeg skulle have holdt i Juliaca. Og ind i dette er der stor tro på, at Galaterbrevsmaterialet og andre videomaterialer kan være med til at gøre undervisningen mere dynamisk og gøre, at den når ud til flere.

Så det ser ud til at være alle anstrengelserne værd, og det er meget glædeligt. Jeg håber, at jeg får mulighed for at fortsætte med at arbejde med den slags materialer, for kirken har brug for det og tager imod det med åbne arme. Og så tager jeg gerne en præsentation mere, så flere lærer materialet at kende og får lyst til at bruge det!

- Roar

Promotaras ser video.jpg

Nyeste indlæg

bottom of page