top of page
OM ROAR STEFFENSEN

Roar Steffensen har tidligere, sammen med sin familie, boet og arbejdet som missionær i Peru, udsendt af Luthersk Mission. Her arbejdede han bl.a. med at lave undervisningsmaterialer til 

bibelskolen CLET.Nu arbejder han igen med den Lutherske Kirke i Peru. Denne gang i det missionsprojekt, som dette website handler om. Han er ansat i en 30% projektstilling til at hjælpe med at udarbejde nye bibelundervisningsmaterialer til kirken i Peru.


Roar Steffensen er gift med Merete og far til tre drenge. Familien bor i Hedensted, hvor Roar er ansat som præst i Hedensted Valgmenighed (70%).​Fra januar 2002 til sommeren 2007 boede familien i Peru, udsendt som missionærer af Luthersk Mission. Roar arbejdede som pastor i en lokal menighed og som lærer på den lutherske kirkes bibelskole, CLET, hvor han også udarbejdede nye undervisningsmaterialer. Det blev bl.a. til en bog om Bøn og Personlig Andagt samt en studiebog/kommentar til Matthæusevangeliet. 

Efter 5½ år i Peru, vendte de tilbage til Danmark, hvor Roar var generalsekretær i Bibellæser-Ringen. Her arbejdede han for at fremme bibellæsning bl.a. gennem udgivelse af bibellæseplaner. Arbejdet på at forny og digitalisere bibellæsning førte bl.a. til udarbejdelsen af bibellæsersitet www.el-camino.dk, som Roar var initiativtager og idemand til.

I efteråret 2012 flyttede familien til Hedensted, da Roar begyndte som valgmenighedspræst.

Se mere om Roar og ikke mindst om mission i Peru på www.familien-steffensen.dkbottom of page