top of page
Machu Picchu.jpg

Nyhedsbreve 2013-2020

Nyhedsbrevet kan denne gang fortælle om ansættelsen af hele to missionærpar til Peru. Udover Merete og Roar selv, kan du også læse om Lise og Frederik Berggren Smidt, der også skal afsted til efteråret. Derudover kan du læse om den lutherske kirkes satsnings på Facebook live-udsendelser i Corona-tiden, og om at Roars videoer bliver brugt i denne satsning. 

Læs det seneste nyhedsbrev fra Peruprojektet. Denne gang bl.a. med nyheden om, at Roars bog om mission i Peru. Læs også om den seneste udrejse til Peru, og om hvordan arbejdet i Peru smitter af på Roars nuværende job i Spanien. 

I dette nyhedsbrev kan du læse om den historiske missionærudsendelse, som foregik Pinsedag i kirken i Peru. Det var for første gang, man udsendte missionærer til et andet land, da tre personer blev udsendt til menigheden i Bogotá. 
Derudover giver vi ordet til LM's missionssekretær med ansvar for Peru, der fortæller om sit - og LM's - syn på Peruprojektet.

Denne gang formidler nyhedsbrevet mest indtryk fra Roars udrejse til Peru i februar-marts. Læs om et besøg hos menigheder i Crucero i 4150 m. højde og om udfordringer med karnevals-fejringen deroppe. Læs om José Luis, der lovede at være Roars stemme i Peru. 

Menigheden i Colombia har fundet en ny bygning at leje sig ind, hvor der både er plads til gudstjenestelokale, lejligheder og kontorer. Det er et stort bønnesvar. Læs også om Roars opgaver i Peru i februar/marts og om behovet for nye missionærer. 

Nyhedsbrevet består denne gang af forskellige videoer, som Roar har lavet i forbindelse med sin udrejse i oktober og november til Colombia og Peru. Se bl.a. en video om besøget i menigheden i Colombia, som kirken i Peru sender missionærer til fra næste år. Der er også indtryk fra undervisning på SETELA og overvejelser om behovet for mission.

1/1

Please reload

bottom of page