top of page

Genudsendt med sang og bøn

Søndag d. 22. november lagde Tarm Frimenighed rammer og gudstjeneste til Merete og Roars genudsendelse som missionærer til Peru.

Pga. corona-epidemien kunne der ikke være så mange gæster med, men det kunne ikke forhindre, at det blev en rigtig god og velsignet dag. Alt i alt deltog ca. 80 mennesker.

Forbøn under håndspålæggelse LM's landsformand, Henrik Jensen, forestod selve udsendelse med bøn under håndspålæggelse. Derudover var der læsninger fra Bibelen af Asger Mogensen fra LM's landsstyre, missionskonsulent Kristine Ballantyne, Anne Karin Friis fra Tarm Frimenighed og Meretes far, Ole Dahl.

Frimenighedens lovsangsband stod for dejlig og festlig sang, og vi kunne lytte til en god prædiken af LM's tidligere generalsekretær, sognepræst Jens Ole Christensen.

Hilsner fra kontaktkredse og kolleger Derefter var der hilsner fra repræsentanterne fra nærkonktaktmenighederne. Der blev givet udtryk for stor opbakning og kærlighed til missionsarbejdet, og vi fik mange gode ord med på vejen. Der var også et par gode og hyggelige videohilsner fra vores kommende kolleger i Peru, Emil og Julie Solgaard og Frederik og Lise Berggren Smidt.

Stor taknemmelighed

Det er med stor taknemmelighed til både LM, Tarm Frimenighed, vores nærkontaktmenigheder og alle missionsvennerne, at vi ser tilbage på en god og indholdsrig dag. Vi glæder os over at mærke stor opbakning og over at være i Guds hænder og i vennernes forbøn.


Fotos: Helmer Olsen

Comentarios


Nyeste indlæg

bottom of page