top of page

Galaterbrevs-video på Bibelskole


Roar og Karen Mariza Huancca (t.h.) med to andre elever fra bibelskolen. Den nye bibelskole i Arequipa er godt på vej mod afslutningen af sit første år. LM-missionærerne Rolf og Mirjam Leinum har stået for opbygningen og ledelsen af skole. Det første hold består af 12 elever fra både Peru og Bolivia. De har mødt mange forskellige bibelske fag samt mere praktiske tjenestefag. De er alle knyttet til en lokal menighed i Arequipa, hvor de skal deltage i gudstjenesterne og ind i mellem også medvirke i forskellige tjenester. Videomaterialet til Galaterbrevet bliver også brugt på bibelskolen, da eleverne anvender videoerne som bibelstudiemateriale.

Klare forklaringer Karen Mariza Huancca fra Juliaca er en af eleverne på bibelskolen. For hende er det vigtigt at læse Guds ord jævnligt. Ikke bare for at læse det, men for at forstå ordet, så vi kan omsætte det i praksis. Hun fortæller: ”I videoen kan vi se og høre klare forklaringer, som hjælper os til at forstå ordet bedre.”

Minder om det vigtige Sammen med videoerne findes et lille studiehæfte med spørgsmål til samtale og refleksion. Karen fortsætter: ”Hæftet styrker det, vi hører, og minder os om de vigtige punkter.”

Selve formen med både noget visuelt, noget hørbart og så et hæfte til samtale, virker ifølge Karen også efter hensigten. ”Som vi siger her, så er et nemt at huske noget, som vi ser og hører,” fortæller hun. ”På den måde kan vi også bedre omsætte det i praksis i vores liv,” slutter Karen Huancca.

Video med elever Bibelskolen har også selv lavet en lille video med interviews af et par af eleverne, der fortæller om deres oplevelse af at gå på skolen. Den kan ses ved at følge dette link: Video.

Bed om, at eleverne må få sluttet skoleåret godt af, og at de må vende hjem til deres egne menigheder fyldte af nåde og tro og med udrustning til at tjene. - Roar


Nyeste indlæg

bottom of page