top of page
Bibelskolen CLET

CLET er den Evangelisk Lutherske Kirke i Peru, IEL-P's bibelskole og bibelundervisningsprogram. Skolen blev oprettet af Norsk Luthersk Misjonssamband i 1980'erne og blev senere overdraget til IEL-P. 

 

Skolens fysiske bygninger ligger i Juliaca oppe i det peruanske højland. Byen ligger i 3800 meters højde, ikke langt fra Titicaca-søen. Skolen udbyder sommerkurser hvert år i januar og februar. På en måned kan man nå at studere et modul. Grundlinjen består af 3 moduler med hver 5-6 fag. Lederlinjen består af 6 moduler med hver 4-5 fag. 

 

For tiden (efterår 2014) arbejdes der på at lave et nyt oplæg til bibelundervisning, da kirken har svært ved at få bibelskolen i Juliaca til at fungere optimalt.

Rolf og Miriam Leinum laver et decideret bibelskoleoplæg med 8-9 måneders undervisning. Dette skal foregå i Setelas bygninger i Arequipa. Se præsentationsvideo her

 

Derudover laves der et program for decentral og lokal undervisning i lokale menigheder og cellegrupper m.m. Dette program bliver bygget op over en serie af forskellige videomaterialer. Bl.a. de materialer, som Roar laver i forbindelse med dette projekt. 

Bibelskolen CLET's bygninger i Juliaca.

CLET står for Centro Luterano de Educación Teológica

Materialer og bøger, Roar har skrevet til undervisning-en på CLET.

bottom of page